Monday, February 05, 2007

Bizim muhit


Bir suredir yine yeni resim koyamamistim. Gecen hafta yeni apartman dairemize tasindik ve henuz internet baglanmadi. O yuzden okulda vakit buldukca internete girebiliyoruz.

Yeni evimiz Stusie adindaki yurt kompleksinde. Bizim oturdugumuz bina sitenin en uzak ucunda, tam gol kenarinda iki katli, cogunlukla cocuklu ailelerin yasadigi bir apartman. Burada golun karsi kiyisindan bizim apartmani goruyorsunuz.

Pazar gunu hava da cok guzel olunca gol kenarinda gezintiye ciktik. Pazar gunleri burada dukkanlarin kapali oldugunu daha once soylemistim. Buranin yerlileri pazar gunleri ne yapiyorlar acaba diye merak ediyorduk. Megerse bu gol kenarina iniyorlarmis. Bisiklete binenler, yuruyus yapanlar, ucurtma- ucak ucuranlar, kucuk motorlu tekneleri golde yuzdurenler... Gol ve cevresindeki park pazar gunu insan kayniyor.







Ooo Rapunzel, daha kirk firin ekmek yemen lazim!


Bizim apartman

Apartmanin icinden bir goruntu. Bizim apartmanin her yeri camla kapli, her tarafindan bahce ya da gol gozukuyor. Surekli bir "yazliga geldik" havasinda yasayip gidiyoruz. Yazin gole de giriliyormus zaten. Bakalim bir havalar isinsin da...

"Muhitime geldim, pesimi birakir misiniz?"

Bu seferlik bu kadar. Evin fotograflarini gormek istiyorsaniz biraz daha bekleyeceksiniz.

0 comments: