Saturday, October 04, 2008

Elm City ve cevresi

Havanin guzelliginden faydalanarak bu gun biraz doga aktivitesi yaptik. Oncelikle Elm City'nin kuzey dogusunda yer alan ve sehri tepeden goren East Rock Parkina ciktik. Havanin bulutsuz olmasi sayesinde sadece sehri degil, korfezi hatta korfezin obur kiyisini olusturan Long Island'i da acik secik gorebildik.


Elm City'nin sozum ona gokdelenleri...


Tepede Amerikan ic savasinda olen askerlerin anisina dikilmis bir de anit var:


Korfezi uzaktan gordukten sonra bir de yakindan gorelim dedik ve Elm City'nin dogusundaki Deniz Feneri parkina gittik. Yalniz parka giderken yolu kaybettik bir yarim saat kadar evlerin arasinda dolandik durduk. Baska baska plajlar, guzel evler gorduk, ozendik!:)
Tahmin edebileceginiz gibi bu park adini barindirdigi deniz fenerinden aliyor.


Hava cok ilikti ve gercekten parkin tadini cikarabildik. Daha once bir kez buraya yazin ortasinda gelmistik. Hazirliksiz geldigimiz icin semsiyemiz, sezlongumuz yoktu. Gunesten rahatsiz olup, kisa bir sure icinde kalkmak zorunda kalmistik. Bu sonbahar gununde park daha bile keyifliydi diyebilirim.


Denizi gormek gercekten insanin icini aciyor. Mr.D ile buraya piknik sepetimizi ve okumalarimizi alip iyice kis gelmeden haftasonu ders calismaya gelmeye karar verdik.


"Herkese Elm City'den selamlar!"

0 comments: