Saturday, October 25, 2008

Sleeping Giant State Park

Parka gittigimiz hafta sonu gercekten de sonbaharin son hafta sonuymus. Ondan sonra havalar iyice sogumaya, geceleri sifir derecenin altina inmeye basladi. Neyse ki kaloriferlerimiz yaniyor. Ben gectigimiz hafta icinde ilk kez atki, bere, eldiven bile taktim.Aslinda sabah evden cikarken lazim oldu, gun icinde sicak geldigi icin cikardim. Ama kis sezonunun acilisini resmen yaptik diyebiliriz. Simdi gelsin sicak cikolatalar, firinda kestaneler...:)

Aslinda bizim bu bolgelerin sonbahari cok unlu. Insanlar yapraklarin renk degistirdigi "foliage" olarak bilinen bu sezonda ozellikle buralari gormeye geliyorlar. Biz de cuma gunu biraz orman gezintisi yaptik. Yakinda "Sleeping Giant" (Uyuyan Dev) adinda park var, oraya doga yuruyusu yapmaya gittik. Parkta guzelce isaretlenmis, cesitli zorluklarda bir cok patika var. Orman yuruyusu konusundaki tecrubenize ve zamaninizin darligina gore bir parkur seciyorsunuz. Biz hem kisa, hem de cok engebeli degil diye yesil renkli patikayi sectik.


Mrs.D'yi hareket halinde goruyorsunuz.

Yalniz lutfen arkadaki goruntu sizi kandirmasin. Bu bizim patikanin diger, genis bir parkurla kesistigi yerde cekildi. Yoksa biz boyle guzel, acik, genis yollardan gitmedik! Basbayagi taslarin, yamaclarin arasindan tirmandik!

Gercekten cok keyifliydi.

Burada kime benziyorum sizce?


Dora the Explorer!

1 comments:

peachmama said...

canim super olmussun... arakci tilkiye dikkat!