Sunday, November 02, 2008

Doga Yuruyusleri - 2

Gecen hafta sonu yaptigimiz doga yurusunden cok memnun kaldigimizi, bu parka tekrar gitmek istedigimizi yazmistim. Tembel D. ciftinin iki haftasonu ustuste kalkip yuruyuse gidebilecegine inanmayanlariniz olabilir. Ama iste herkesi (hatta kendimizi de!) sasirtarak bu hafta sonu da yine ayni parka gittik.
Bu kez biraz daha hazirlikliydik. Doga yuruyusunun en onemli unsuru, bilegi saran, su gecirmez bir botmus. Biz de fazla pahali olmayan birer bot edindik ve vurduk yine kendimizi yollara.
Bu kez baska bir parkur sectik. Bu parkur bizi parkin ortasina diktikleri bir kuleye cikardi:

Kuleye tirmanip burada biraz soluklandik. Bakiniz beni yine elimde asamla goruyorsunuz!:)


Kuleden manzaralar:

O uzakta hayal meyal secilen binalar da ne acaba? Hemen zoom yapiyoruz:

Elm City! Bu park Elm City'nin 10 mil kadar kuzeyinde ve iste bulundugumuz noktadan sehir boyle gozukuyor.
Merhaba Mr.D!

Kulede ogle molasi verip yanimizda getirdigimiz yiyeceklerimizi yedik. Aslinda sucuklu pideden baska bir sey getirmis olsak belki yaktigimiz kaloriler ziyan olmayacakti. Ne yapalim canim, dolapta dun aksam yemeginden kalma bir o vardi. Bunu belki baska bir yazida anlatmak lazim ama kisaca soylemeden gecemeyecegim: Burada Saray adinda bir Turk restorani var. Oyle guzel sucuklu pide yapiyor ki, Turkiye'deki degme pideciye fark atar!
Biz kuleden asagi inerken birileri kuleden bir suru balon ucurdu! Ne amacla bilmiyorum ama sevimliydi.

Toplamda iki bucuk saatte 5 kmye yakin yol yurumusuz! Eve geldigimde yorgunluktan bitap dusmustum desem yeridir. Son bir saattir oturdugum koltuktan kipirdamadim!:) Cok cok eglenceli bir sey bu hiking, herkese tavsiye ederim!

0 comments: