Thursday, December 31, 2009

Yeni yil arifesi

Aslinda bu yazinin yerine 2009'a bakis diye bir yazi hazirlamistim. Gecen sene icinde gittigimiz gordugumuz yerler, seyrettigimiz filmler, okudugum kitaplarla ilgili butun blog yazilarini biraraya getirecekti. Cok usendigim ve sikildigim icin yaziyi bitiremedim!
Onun yerine yilin son gunu aktivitelerini anlatan bir yazi yazayim.
31 Aralik gunu tahmin etmedigimiz bir sekilde karli basladi. Iki uc saat kar durunca biz de karda oynamaya ciktik! Daha once hic kardan adam yapmamis Mr.D ile birlikte bir kardan adam yaptik.



Sonra her zamanki gibi kosedeki parka kadar yuruduk. Nehir buz tutmus, ordekler buna ragmen keyifli keyifli yuzuyorlardi.




Kar yuzunden acaba yeni yila evde mi girsek diye dusunurken, bir son dakika karariyla Mr.D aksam yemegine yer ayirtti. Giyinip suslenip evden firladik. Iyi ki de cikmaya karar vermisiz, gittigimiz restoranin yemekleri cok cok guzeldi.

Benim ton balikli taco:


Mr.D'nin ordekli quesedilla'si:

Mr.D bu yemegi o kadar begendi ki ertesi gun nehir kenarina gidip sabah gordugumuz ordekleri avlamayi teklif etti! Eve getirip ordekli quesedilla yapacakmis! Bu teklif tarafimdan siddetle reddedildi!

Ana yemek olarak Mr.D kocaman bir biftek goturdu:


Ben ise yine icinde bir suru kollu bacakli deniz urunleri olan bir paella sectim:


Yilbasi sapkalarimizi suslerimizi goruyorsunuz herhalde. Restoranimiz hicbir seyi unutmamis!:)





Afiyetle yemeklerimizi mideye indirdik. Biraz dans ettik. 12'ye dogru geri sayim yaptik, sampanyalarimizi hupleterek yeni yila girdik. Amma velakin cok keyifli oldu. Umarim yeni yilin her gunu boyle guzel, keyifli gecer. Herkesin yeni yili kutlu ve mutlu olsun! Sevgiler...

0 comments: