Monday, August 27, 2007

haftasonu

Cumartesi gunu en sonunda islerimizin biraz durulmasindan ve havanin da sicak olmasindan istifade ederek havuza gittik. Meade Park diye sehir parklarindan birine cuzi bir ucret karsiliginda girilen mutevazi bir havuz kondurmuslar. Bizim sansimiza iki çıp çıp yapip uc dakika guneste oturduktan sonra gok gurlemeye basladi. Gokte ne kara bir bulut var ne de yagmur yagacagina dair baska bir isaret ama uzaktan boyle gumbur gumbur gok gurluyor. Tabi can kurtaranlar herkesi tedbir amaciyla disari cikardilar. Bir yarim saat gecmeden de hava kararmaya basladi, biz de kactik. Ama yine de gittigimize degdi.

Aksamustu burada arkadaslarimiz Heather ve Erkin bizi yemege cagirdilar. Serpil, Oguz ve yavrulari Taylan'la birlikte takim tamamlandi. Gazpacho corbasi, sarma yapraginda somon gibi gurme yemekler hazirlamislar. Bir de minik verandalari var, acik havada bol bol muhabbet edip, yemek yedik, Taylan'in sirinliklerine gulduk.

Gecenin asil bilancosu eve gelince cikti. Biz veranda da tatli tatli otururken, hain sivrisinekler de tatli tatli bizi yemis. Off kullanmamiza ragmen, ikimiz toplam 30dan fazla yerden isirilmisiz. Benim Marmaris'te azmak basinda sislenme zamanlarimizdan yadigar bir sivrisinek isirigi alerjim var. Sadece kasinmakla kalmiyor, isirilan nokta sisiyor, kizariyor, ici sert, kocaman bir tumsek oluyor. Buranin sivrisinekleri artik bir de ne akilliysa, kiyafetlerin uzerinden bile isirmayi becermisler, tebrik ediyorum kendilerini. Neyseki bu sefer cok isirilmamisim 10 tane falan. Asil avlari Mr. D olmus, bacaklarinin arkasinda kucuk kucuk bir suru isirik var. Dirsek, boyun gibi abuk subuk yerlerimizdekileri saymiyorum bile. Pazar gunumuz isiriklarimizi tedavi etmekle, kasinmalarini onlemeye calismakla gecti. Hala da felaketi atlatmis degiliz. Eger bildiginiz bir kasinti tedavisi varsa haber verin.

3 comments:

Ovgu said...
This comment has been removed by the author.
Ovgu said...

Gaye'cigim cok gecmis olsun kasimamaya calis. Pis sinekler burada da var bir suru.

Anonymous said...

elma sirkesi kasintiyi aliyormus gecmis olsun. I'm back!
hande