Thursday, November 22, 2007

Hindi Gunu

Bir Sukran Gunu daha geride kaldi.

Menumuzde gecen sene oldugu gibi:
Patates Puresi
Hindi dolgu malzemesi
Yabanmersini sosu
Kremali ispanak
Hindi sosu vardi.
Gecen seneki menuye bir de kremali misir eklendi bu sene. Ayrica gecen senekinden farkli olarak bu sefer ateste cevrilmis hazir hindi gogsu aldik. Hersey cok lezzetliydi, oyle cok yemisiz ki, saatlerce oturdugumuz yerden kalkamadik.
Gecen sene bir yanlis anlasilma olmustu. Bu sene buna mahal vermemek icin pesin pesin soyleyeyim: Bu yiyeceklerin hepsini yari hazir vaziyette aldik, evde icine gerektigi yerde su, sut, yag, vs. katarak hazirladik. O yuzden tariflerini istemeyin!:)
Bir de resmini cekmedigimiz balkabakli turta var ki, onu gercekten elcegizlerimle yaptim. Ama onun tarifi de "1 konserve kutusu balkabagi puresi ile bir konserve kutusu yogunlastirilmis sut karistirilir" diye basliyor. ha haaa!!!

2 comments:

Anonymous said...

www.mutfaksohbeti.blogspot.com adresine bak istersen...
özlm

philosophique said...

super, bayiliyorum yemek bloglarini okumaya!