Wednesday, November 07, 2007

rastgele

Cep telefonumdaki resimleri bilgisayarima aktarmami saglayan bluetooth cihazinin programini bulunca, ara ara cektigim ve ne zamandir cep telefonumda yigilan resimler gun yuzune ciktilar. Iste bir kac tane komik resim:



1 ay kadar once bir kitap fuarina gittigimizi yazmistim. Oranin buyukce bir de cocuk kitaplari bolumu vardi. Bu CD cocuklar icin dini kitaplar kisminda. Cocuklara din sevgisini asilamak icin Superman, Batman gibi Bibleman (Incil adam) diye bir karakter yaratmislar. Her biri baska bir dini temayi alan CDler var, hatta yanilmiyorsam, Bibleman oyuncaklari bile vardi.



Amerika'daki porsiyonlarin ne kadar buyuk oldugunu 40 kere anlattim, cumle alem duydu. Bu yuzden restoranlarin menulerindeki super cazip tatlilari yemekten tika basa doydugumuz icin tatmak genelde kismet olmuyor. Son Chili's ziyaretinde kurnaz bir planla tika basa yememeyi ve boylece ne zamandir gozumu diktigim chocolate molten lava cake'i ismarlamayi basardim. Ici acimtirak sicak cikolatayla dolu cikolatali kekin ustunde ustu cikolata sosuyla kaplanmis vanilyali dondurma ve yaninda karamel sosu. Siz deyin 1000 kalori, ben diyeyim 10000 kalori...

2 comments:

Anonymous said...

YAHU BIR OGRENEMEDINIZ: NE KADAR YERSEN YE HER ZAMAN TATLI ICIN YER VARDIR. ONUN YERI AYRI BIR KESE... DOLDUR DOLDURABILDIGIN KADAR...

Anonymous said...

dini kitaplar bölümü ilginç şaşırma ama meb önerdiği 100 eser arasında çocukluğumun heıdı side var ve bn. rottenmeır'ın başı örtülü (herhalde allahın izniyle heıdı ciğim dedene kavuşursun inşallah falan diyordur )
özlm abln