Monday, March 03, 2008

Kisa kisa

Haftasonu ilk kez Cville'de bowling oynamaya gittik. Buradaki bowling salonlarinin Turkiye'dekilerden en buyuk farki cok cok buyuk olmalari, burada 40tan fazla kulvar vardi. Bir de cok fazla cesit ve agirlikta top bulunuyor. En son olarak da ayakkabilar icin de ayrica kira parasi odemek gerekiyor.

Ilk defa Mr.D'yi yendim! Boyle bir sey olasi degil, Mr. D super oynar. Ama biraz paslanmisti herhalde, benim de sansli bir gunume denk gelince Mr.D'yi iki elde de yendim. oley oley!

Bugun de son dakikada verilen bir kararla Thai restoraninda yedik. Her zamanki super makarnalarimizdan sonra daha once hic yemedigim bir tatli aldim bu sefer. Aslinda yesil cayli dondurmayi ve kizarmis muzu cok seviyorum, demek onlardan hic sira gelmemis. Ama asagida resmi gorulen sticky rice dedikleri yaninda mango ile servis edilen sicak pirinc tatlisi cok lezzetliydi, favorilerim arasinda yerini aldi.

Source: bangkok.com

1 comments:

NiNo said...

Nasıl güzel ve soft gözüküyor bayıldım:)kesin çok lezzetlidir.Kadınların gücü adına:)birgün bende yenicem eşimi:)Buarada yeni adresim bu artık:(