Monday, December 29, 2008

Surpriiiz!

Isik gosterisi gercekten cok guzeldi ama asil buyuk surpriz beni eve donunce posta kutusunda bekliyordu. Turkiye'den paketim gelmis, icinde de siparislerim.
Canim halam, nikah sahidim bunlari benim icin butun gece uyumadan ormus, var mi boyle bir guzellik! Normalde boyle bu kadar arka arkaya resmimi koymam ama hemen giyip defile yapiyorum (canim rahmetli dedecigim cok severdi boyle ona aldigimiz kiyafetlerle defile yapmayi bizim icin, onun da ruhunu saadetmis olayim boylece).

Ilk ikisi benim buradan resmini gonderip siparis ettigim boyunluk/atkilar:


Bu ikisi de halamin kendi tasarimi, nasil pofidik, nasil sicak, nasil sik. Hem de usenmemis iki ayri renkte bir beyaz, bir gumus ormus.




Bu da annemlerin Mr.D'ye gonderdikleri ama onun kafasina olmadigi icin benim el koydugum yeni sapkam:


Hacan, bu da bizim sonradan olma Karadenuz usagudur da:


Valla ne kadar tesekkur etsem azdir. Buradan bunlari usenmeden oren canim halama, dugmelerini secen, mukemmel zevkli anneme, bu isin Izmir-Istanbul arasi koordinasyonunu ustlenen Dilek Ablama, hepsini bizim icin kutuya koyan, postaya veren, bu arada icine begenecegimi bildigi Zulfu Livaneli'nin son kitabini da eklemeyi unutmayan babama kocaman opucukler... Baslamisken sayemde bu boyunluklardan sebeplenen ablama da bir opucuk gondereyim. Hepinizi cok ozlemisim yaa, cok guzel geldi bunlar.

Ablam bunlari Istanbul'da giymeye baslamis, duyduguma gore cok da sukse yapmis. Turkiye'de moda olursa sayemde, oyle biline...

2 comments:

biberli said...

Gayecim, vala halanin ordugu o guzel, dugmeli boyunluklara bayildim, ben de kendime hemen bir tane ormeye baslayacagim iznin olursa.
sorarlarsa, "Gaye'nin halasi" kreasyonu diyecegim ;))
gule gule kullan canim, cok yakismis.
iyi seneler!
gokce

philosophique said...

Canim Gokcecigim, cok tesekkur ederim, gule gule or, gule gule kullan.
Senin de yeni yilin kutlu olsun, gorusmek dilegiyle...
gaye