Sunday, March 06, 2011

Havadan sudan

Bu aralar Harry Potter'a sardim. Ucuncu kitabi okuyorum. Onceden filmleri seyretmistim ama pek sarmamisti. Kitaplari okuyanlar, kitabi okumak lazim mutlaka filmlerden zevk almak icin, diyorlardi. Pek kulak asmamistim. Gercekten cok haklilar. Ben Harry Potter'a bayildim!

Blogda kucuk bir degisiklik yaptim. Yan tarafa gecen gun alisveris merkezindeki cektirdigimiz fotograflari ekledim. Pek bir minik gorunuyor ama. Buraya da koyayim da, gorun.


Bugun hava cok yagmurlu, kasvetli. Onumuzdeki haftasonu tatile gidiyoruz. Umarim biraz gunes goruruz, ihtiyacimiz var.

Butun bunlari kime anlatiyorum, bilemiyorum. Turkiye'de yine sansur, yine site kapatma. Kimse okuyamayacak yazdiklarimi. Ne zaman bitecek bu akilsizlik?

2 comments:

a_y_s_e said...

ooo, gel fan club kuralim. ben de universite 2'deydim, oylesine baslayip hooked olduydum. hatta son film geldiginde iyi yerde oturalim diye 1 saat onceden gidip oturduyduk bu amerika'nin numarasiz sinemasinda. :))

var midir sorun sualin? :)

philosophique said...

OO Ayse ben fan club'a katilmam icin kirk firin ekmek yemem lazim. Yalniz simdi de butun filmleri yeniden seyretmeye basladim. 6.yi bitirdim. Netflix'e 7.si mayis ortasinda gelecekmis, onu bekliyorum.