Saturday, February 28, 2009

Oscar hatunlari

Oscar toreni bu sene de geldi gecti. Oduller sahibini buldu, hangi odullerin hak edildigi hangilerinin edilmedigi cokca konusuldu. Sovun en guzel yanlarindan biri her zamanki gibi yildizlarin kirmizi halidan gecisleriydi. Kiyafetlerin kimi begenildi, kimi yerden yere vuruldu. Her iki gruptaki kiyafetleri de televizyonda, gazetelerde, moda bloglarinda bol bol gorduk. Yalniz bence gecenin en hos iki hatunundan kimse bahsetmedi: Robin Wright Penn ve Diane Lane.


Kendileri de sinema yildizi olan hatunlar, geceye ayni filmle (Milk) Oscar odulune aday olan eslerinin kolunda katildilar. Josh Brolin Oscar'a bu sene Heath Ledger'in alacagina herkesin kesin gozuyle baktigi en iyi yardimci erkek oyuncu dalinda adaydi; o sebepten kaybetmesi de bizleri sasirtmadi. Sean Penn ise Mystic River'dan sonra ikinci en iyi erkek oyuncu odulu'nu kucakladi. Sizi bilmiyorum ama ben odulunu kabul ederken yaptigi konusmada son ana kadar karisina tesekkur etmesini bekledim. Ota boka tesekkur etti, fistik gibi karisini es gecti. Josh Brolin de odul alsa boyle bir ayilik yapar miydi bilemeyecegim.


Butun bunlar bir yana ben butun gece bu hatunlara bakmaya doyamadim. Hani diyorum bir secme sansim varsa ben de boyle "olgunlasmak" istiyorum. Hatta yukariya bir ricam var: Eger bir yillar gectikce guzellesenler listesi mecvut ise bir zahmet benim de adimi koyabilir misiniz? 30uma merdiven dayadim. Bende ne oyle estetik ameliyatlara verecek para ne de bicak altina yatmaya dayanacak yurek var; gelecegimi bir sekilde garanti altina almam lazim, degil mi ama?

3 comments:

kkkk said...

hatunlar superde yanindakiler pek yakismamis sanki :)

peachmama said...

tecrübeyle sabit ailemiz kadınları yaşlandıkça şişmanlıyor... zarafet, yiz gizelliği onlara diyecek sözüm yok...

philosophique said...

ha haa, hazirla kendini diyorsun yani, cok fenaymis:)